Over mij

Nancy liebrand

Even nader kennis maken

Al ruim 20 jaar werk ik als coach, counselor en de laatste jaren ook als relatietherapeut. Ik ben gescheiden en moeder van 2 pubers en mijn passie is persoonlijke ontwikkeling van mezelf en die van anderen. Ik ben altijd op ontdekkingstocht in alles wat er allemaal te leren en te ervaren valt. Hierbij leer ik mezelf steeds beter kennen en kom ik meer in contact met mezelf, mijn gevoel en met mijn kwetsbaarheid. Mijn scheidingsproces heeft me daarin laten groeien als mens en ik heb mezelf na “The dark night of the soul” teruggevonden. Ik heb geleerd dat zelfliefde, dicht bij mezelf blijven en van daaruit leven me veel energie en innerlijke rust geeft.

Mede door mijn persoonlijke en professionele ervaring heb ik relatieopstellingen ontwikkeld.

Ik word blij en vooral dankbaar als ik mensen mag helpen ze in contact te brengen met wie ze in essentie zijn. Ik werk het liefst met mensen die stress in hun liefdesrelatie, sociale leven of werk ervaren en daarom echt willen veranderen. Doordat je steeds tegen hetzelfde aanloopt en daar zo klaar mee bent. De combinatie van Systemisch Werken (Familie-opstellingen), NLP, lichaamswerk en EFT (Emotionally Focused Therapy) maakt dat je meer bewust wordt, beter in contact komt met je lichaam en gevoel zodat je jezelf beter kan verbinden met jezelf en de ander.

 

Mijn stijl is open, direct, betrokken en warm, met gevoel voor humor om dingen te relativeren.

 

Mijn missie is om mensen in beweging te zetten door ze bewust te maken van eigen gedragspatronen. Hierdoor ga je meer zelfinzicht en zelfbewustzijn ontwikkelen waardoor persoonlijke doelstellingen gehaald worden en gedragsveranderingen blijvend zijn. De spiegel die ik voorhoud is confronterend, maar brengt wel een beweging op gang. Immers om echt te ontwikkelen moet je daar zijn waar het spannend is.

Nancy Liebrand
  • Phoenix Opleidingen (Relatietherapie opleiding en de opleiding Systemisch Werken).

  • EFT (gecertificeerd als aanvullend getraind EFT therapeut (Emotionally Focused Therapy).

  • Training LiefdesBANG van Hannah Cuppen.

  • Parre en Deden (Intensieve verdiepingstraining Systemisch kijken en de training “het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd” waaronder de module “de relatie”).

  • Vidarte (Master NLP, Systemisch Coachen, Familieopstellingen, De Maskermakers 2.0).

  • CHE Christelijke Hogeschool Ede (Post-hbo Bedrijfsmaatschappelijk Werk).

  • Business universiteit Neyenrode (Talent Management Masterclasses).

  • NCOI(Post Bachelor HBO Coaching en begeleiding).

 Regelmatig neem ik deel aan familieopstellingen bij Parre en Deden, Els van Steijn, Elmer Hendriks en Hannah Cuppen wat voor mij de grondlegging is voor relatieopstellingen. Daarnaast doe ik aan supervisie en intervisie om met professionals en beroepsgenoten te reflecteren op mijn eigen functioneren, zodat ik scherp blijf en groei als mens en als therapeut.

Scroll naar boven