Voor professionals

Relatie-, organisatie- of familieopstellingen voor de therapeut of coach

Hoewel het (nog) niet binnen het reguliere ggz-aanbod valt wordt systemisch werken steeds populairder. Diverse opleidingsinstituten hebben de afgelopen jaren een verdubbeling van het aantal opleidingen tot familieopsteller of organisatieopsteller.

Systemische opstellingen zijn populair en veelgevraagd bij veel begeleiders en clienten. De client ervaart in een korte tijd een wezenlijk en betekenisvol inzicht in “hoe het precies zit”. Zichtbaar wordt wat onbewuste verstrikkingen en patronen zijn in de familie, organisatie of het individu.
Veel begeleiders werken met tafelopstellingen door middel van blokjes, houten figuren of playmobil poppetjes. Een tafelopstelling geeft verdieping en inzichten in systemisch werken in de individuele praktijk.

Veel begeleiders willen graag familie- of organisatieopstellingen toevoegen aan de individuele- of relatietherapie maar ontbreekt het aan ruimte, representanten of ervaring.

Het is mogelijk om dit samen met mij te doen.
Ik geef opstellingendagen op vrijdag of zaterdag afhankelijk van het aanbod.
Jij als begeleider kan een opstelling met jouw client, samen met mij begeleiden. Ik zorg voor de locatie overige vraagstellers en representanten.
Ook is het mogelijk dat jij als begeleider zelf de vraagstellers, een locatie en representanten regelt en ik jou als begeleider ondersteun in de opstellingen.

Om mijn stijl en kundigheid als opsteller te ervaren nodig ik je uit om de opstellingendag als representant bij te wonen.

Uiteraard is het ook mogelijk om koppels of clienten door te verwijzen voor een familie- of relatieopstelling, indien je zelf niet de behoefte voelt om zelf vanuit de systemische achtergrond mee te werken.

Mocht je geinteresseerd zijn neem dan contact met mij op via: info@nancyliebrand.nl
Of bel of app gerust op: 0623319400

Scroll naar boven